ARTKLE FRA FYENS.DK OM FESTEN


Møllehavehuset aflyser ikke festen

 

logo_fbJohannes Møllehave er indlagt nu, men hans storesøster og formand for Møllehavehuset, Gabriele Andersen, fortæller, at Johannes Møllehave bliver udskrevet senere i dag

TRANEKÆR: – Han kommer i morgen, siger Gabriele Andersen, der er Johannes Møllehaves storesøster og formand for Møllehavehuset, der i morgen har planlagt en stor fejring af Johannes Møllehaves 80-årige fødselsdag.

For cirka ti dage siden faldt Johannes Møllehave på trappen til Grand Teatret i København. Han slog baghovedet og blev hentet af ambulance. Han kom tilbage igen kort tid efter. Efterfølgende fik han det dog dårligt igen, og blev indlagt, oplyser Gabriele Andersen.

Først troede man, at det var på grund af det tidligere fald, at Johannes Møllehave fik det dårligt, men nu har det vist sig, at det er en blærebetændelse.

Han bliver sandsynligvis udskrevet i dag, og kører med sin søn herned i morgen. Han er hel vild for at blive fejret og vil gerne være med, siger hun.

Hvis det alligevel viser sig, at Johannes Møllehave er for dårlig til at deltage i festen i morgen, bliver den ikke aflyst.

Det bliver under ingen omstændigheder aflyst. Hvis han ikke kommer, kører vi det hele igennem alligevel, uden ham, siger hun.

Møllehavehusets arrangement i morgen er totalt udsolgt. Hvis man gerne vil være opdateret, kan man gå ind på deres hjemmeside: Møllehavehuset.dk.

ARTIKLEN ER BRAGT PÅ FYENS.DK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.