PROBLEMER MED NYHEDSBREVET


Kære alle.

Gabriele har gjort mig opmærksom på, at flere af jer ikke modtager vores Nyhedsbrev. Jeg har her til aften tjekket systemet og nulstillet det. Ydermere var der en god portion der ikke havde bekræftet at de ville modtage Nyhedsbrevet. Jeg har nu godkendt alle, men fremadrettet er det vigtigt at tjekke sin mail box efter bekræftelsen. Kan I ikke finde den, så tjek jeres spamfilter.

Nyhedsbrevet bliver udsendt fra klokken 21:00 hver tirsdag. Så onsdag morgen burde alle have modtaget det. Er der stadigvæk nogen ikke modtager Nyhedsbrevet, så send en email til dan.riis@icloud.com så vil jeg sætte jer ind manualt.

Mvh Dan Riis, Webmaster.

4 thoughts on “PROBLEMER MED NYHEDSBREVET”

    1. Hej. Du står til at modtage nyhedbrevene i systemet. Din konto er blevet ændret d. 13.09.2017 – så har du ikke modtaget før, er det fordi jeg har godkendt alle der manglede at bekræfte deres abb på nyhedsbrevet.

      Mvh Dan Riis, Webmaster

    1. Hej Addy. Jeg kan se at du har tilmeldt dig i sommers. Jeg kan også at din konto er blevet ændret 13.09.2017 – du er sikkert en af dem jeg har godkendt fordi den udsendte email med bekræftelsen ikke er blevet besvaret.

      Mvh Dan Riis, Webmaster

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.