BILLEDER FRA FN-DAGEN


Stor tak til alle, som bakkede op om vores fejring af FN-dagen.

Tak til vore sponsorer: Langeland kommune, Fakta, Netto, Brugsen Stærs Bageri og Apoteket.
Tusind tak til Humble Musikefterskole og Musikskolen. Det var nogle meget fine indslag, jeres elever underholdt os med.
De meget oplysende foredrag, vi fik af vore dygtige foredragsholdere Finn Reske Nielsen og Bodil Knudsen, var ord til eftertanke, det kunne vi se på de unge, som lyttede med og takkede for, at de havde fået lov til at komme.

Selv om vi ikke var så mange tilbage, da vi i silende regn plantede træet i parken, så gav det igen i år en følelse af , at det ikke er helt forgæves at standse op og at udføre denne symbolske handling som et tegn på, at vi ønsker at bevare vor klode og tænke på de generationer, som skal overtage den efter os.

Vi glæder os over hver og en, som valgte at møde op denne regnfulde tirsdag.

Tak for en god dag !

Gabriele

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.