SALON MED DR. PHIL. PETER RYOM 18.03.2018


»Musikalske perler«

Dr. phil. Peter Ryom

Programmet for salonen den 18. marts kommer til at bestå af en perlerække af musikstykker, som deltagerne vil få at høre, og som Peter Ryom vil fortælle om. Eksemplerne stammer fra forskellige perioder og tilhører forskellige værktyper, men de har det til fælles, at de på den ene eller anden måde har haft betydning for ham personligt, navnlig på grund af den skønhed og det udtryk, de rummer, og på grund af deres historiske betydning.

Peter Ryom er musikforsker uddannet på Københavns Universitet og er internationalt kendt for den komplette fortegnelse over Antonio Vivaldis værker, som der henvises til med forkortelsen RV (der står for »Ryom-Verzeichnis«). Han har desuden i 22 år været ansat i Dan-marks Radio, hvor han bl.a. i den sidste periode stod for musik-udsendelser af vekslende art. Han var redaktør af musikstoffet i Den Store Danske Encyklopædi og har skrevet flere bøger om musik, bl.a. Musikkens stilarter (1992), Kirkemusikleksikon (2002), Mozarts Requiem (2006) og J. S. Bachs kirkekantater (2009).

Han er for længst gået på pension, men har i de seneste år holdt talrige foredrag rundt om i landet over emnet musikken før og efter Refor-mationen, som han også udgav en bog om (2012). Sammen med sin kone har Peter Ryom siden 2007 været bosat på Langeland.

Peter Ryom


  • Medlemmer 40 kr pr. person (foredrag betalt via medlemsskabet)
  • Ikke medlemmer 100 kr pr. person
  • Prisen inkluderer kaffe, the, et glas vin/vand og et stykke chokolade
  • Johannes Møllehave bog: Salon og salutter med billeder fra foreningens egen fotograf 100 kr – ny pris!

VI TAGER IMOD MOBILEPAY (96945) OG KONTANTER.


HENT SALONKALENDER 2018 – FØRSTE HALVÅR – SOM PDF HER


MØLLEHAVEHUSET

Møllehavehuset (Præsteboligen)
Bøstrupvej 39
5953 Tranekær
Langeland

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.