SALON MED TOMAS MØLLEHAVE D. 09.12.2018


Juleoverraskelser i Møllehavehusets søndagssalon 9.12. kl. 15-17.

I lighed med  sidste år underholder Tomas Møllehave,  søn af forfatterne Herdis og Johannes Møllehave, i Møllehavehusets julesalon, der finder sted den 9. december klokken 15-17 i Bøstrup Præstegård. I 2017 fortalte han om de to fabulerende kunstnere Herman Stilling og Henry Heerup, som han kendte fra deres gang i barndomshjemmet, og om deres fascination af nisser og trolde.

Tomas Møllehave

I år er temaet “Juleoverraskelser”.  Hvilke overraskelser vil tiden vise, men som foredragsholder gennem mere end 30 år er Tomas kendt for sin personlige tilgang til stoffet. Han øser gerne af  egne livserfaringer, og har gjort det levende talesprog til sit speciale. Mon ikke vi bl.a. får en situationsberetning om Johannes Møllehaves gøren og laden og om hans liv, som det former sig i og uden for den institution, der nu er hans hverdag. -Jeg tror det”, siger Anne-Lise Bech Hansen, medlem af  Møllehavehusets bestyrelse. Måske får deltagerne også selv mulighed for at hilse på Johannes, der – hvis helbredet tillader det – tager turen sammen med Tomas til Langeland.

Alle  er velkomne til julesalonen den 9.12.18.

Møllehavehusets salonprogram for 2019 er under udarbejdelse. – Vi kan allerede nu afsløre, at den første salon i det nye år finder sted den 13. januar 2019, hvor kunstneren Michala Petri vil optræde. Dette arrangement er kun for medlemmer, der har betalt kontingent forinden.


  • Medlemmer 40 kr pr. person (foredrag betalt via medlemskabet)
  • Ikke medlemmer 100 kr pr. person
  • Prisen inkluderer kaffe, the, et glas vin/vand og et stykke chokolade
  • Johannes Møllehave bog: Salon og salutter med billeder fra foreningens egen fotograf 100 kr
  • VI TAGER IMOD MOBILEPAY (96945) OG KONTANTER.

MØLLEHAVEHUSET
Møllehavehuset (Præsteboligen)
Bøstrupvej 39
5953 Tranekær
Langeland

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.