JOHANNES MØLLEHAVE MEDFORFATTER TIL NY JULESALME


Foto: Leif Tuxen

Johannes Møllehave og komponisten Kresten Wolff har sammen skrevet en julesalme om, hvad julen handler om

Præsten og forfatteren Johannes Møllehave har gennem sit store forfatterskab forsøgt at oplyse danskerne i mere end én forstand. Han har gjort os klogere og tændt lys i mørket ved at pege på glæden og kærligheden i Guds lys. Og nu er han også blevet medforfatter til en ny julesalme, der netop handler om at blive lys for andre ved at huske på det lys, som blev sendt til os julenat.

”I aften tændes en stjerne” hedder salmen, som han har skrevet sammen med komponisten, musikeren og kapelmesteren Kresten Wolff, der også fik idéen til salmen, inden han lod den danske stjerneforfatter arbejde med salmens rim.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.