BILLEDER FRA MICHALA PETRI


Møllehavehuset.dk siger tak til Michala Petri for en fantastisk dag i Møllehavehuset. Flere har udtrykt deres begejstring for salonen – blandt andet Nanna Drejer som skriver om sin oplevelse under billederne af Henrik Volf Andersen.

Johannes Møllehave var selvfølgelig også med for at nyde musikken og høre hvad Michala Petri havde på hjertet.

Billederne er taget af Henrik Volf Andersen

“Hvor der er hjerterum, er der husrum”. Dette gamle ord måtte jeg og andre sande i går, da Møllehavehuset dannede rammen om en sublim søndag eftermiddag den 13. januar med blokfløjte virtuosen Michala Petri.

Hvilken mageløs oplevelse. Vi sad overalt, hvor der kunne klemmes en stol ind, og lyttede opmærksomt og intens til Michala Petris glade blokfløjtespil og imponeredes over fingrenes lette ballet på musikinstrumentet! Ingen tvivl om, at Michala Petri tilhører verdenseliten inden for blokfløjtespil, og det var meget velgørende at høre hende fortælle om sit liv med fløjten og give eksempler på  forskellige blokfløjters toneleje.

At høre Michala Petri live i Møllehavehuset var en uforglemmelig oplevelse, som jeg af hjertet vil sige stor tak for!

Nanna Drejer

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.