SALON MED KIM RØGE 22.09.2019

Søndagssalon den 22.9 med sange, musikalsk underholdning og refleksioner i Møllehavehuset

Søndag den 22. september kl. 15-17 underholder musik og dramalærer Kim Røge i Møllehavehuset/Bøstrup Præstegård. I forbindelse med fejringen af Johannes Møllehaves 80 års fødselsdag i 2017 optrådte Kim Røge og elever fra Humble Musikefterskole med et fint indslag fra “Jesus Christ Super Star”, der vakte stor jubel. Forventningerne til gensynet er derfor store.

Kim Røge

Denne gang fokuserer Kim Røge på Grundtvig og Højskolesangbogen. I sin introduktion til pressemeddelelsen skriver han:

– Grundtvig gjorde som bekendt sin mageløse opdagelse: At det er menigheden, og det, at menigheder til alle tider har mødtes omkring sakramenterne, det handler om; ikke skriften. Det kommer jeg til at tænke på, nu hvor vi snart skal mødes til en eftermiddag med højskolesang i Møllehavehuset. Jeg er rundet af Grundtvigs skoletanker og har fået min uddannelse i livets skole i Humble under Per Jacobsen (skolens forrige forstander). De grundtvigske værdier er derfor i dag mine værdier. Og noget af det allermest centrale, når jeg skal fortælle, hvad det at være en grundtvigsk skole handler om i det daglige, så er det netop samlingspunkterne: Morgensamlingen, fortælletimen og nogle steder aftensangen, hvor en sang udgør afsættet for refleksioner omkring det liv, vi lever med hinanden på godt og ondt. Også i Møllehavehuset vil denne velafprøvede form blive rammen. Levende vekselvirkning mellem sange og refleksioner. Jeg glæder mig til at synge med jer og give udtryk for det, der har gjort indtryk på mig i vores samtid.”

Kim Røge er født i Aggersund i Nordjylland i 1981. Er uddannet på Det danske Musical-akademi, og har medvirket i opsætningen af bl.a. “Les Miserables”, hvor han spillede sammen med sin ungdoms helt Stig Rossen.

Han arbejdede som freelancer indtil 2008, hvor han fandt ind i efterskoleverden. Fra 2013, og – efter en afstikker som forstander for Den Rytmiske Efterskole – igen fra 2014-17 på Humble Musikefterskole.

Fra 2018 har Kim Røge været ansat på Højskolen Snoghøj, der arbejder med scenekunst og forberedelse til Det danske Musicalakademi, hvor han selv er uddannet.

Alle er velkomne i Bøstrup Præstegård sønd. den 22. sept. kl. 15-17


Husk at støtte Møllehavehuset for 2019 så vi kan fortsætte med at bringe kulturen til Langeland


Medlemmer 40 kr pr. person (foredrag betalt via medlemskabet)

  • Ikke medlemmer 100 kr pr. person
  • Prisen inkluderer kaffe, the, et glas vin/vand og et stykke chokolade
  • Johannes Møllehave bog: Salon og salutter med billeder fra foreningens egen fotograf 100 kr
  • VI TAGER IMOD MOBILEPAY (96945) OG KONTANTER.

MØLLEHAVEHUSET
Møllehavehuset (Præsteboligen)
Bøstrupvej 39
5953 Tranekær
Langeland

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.