Salon med Carsten Islington d. 04.02.2024

SPOKEN WORDS:

Det er sagt om Carsten Islington : “Han har levet et liv på kanten – en fortid som dørmand på Vesterbro – i udlandet som trucker, silobygger, borebisse, han er en mand, som har krydset oceaner og ørkener. Hans stemme lyder som en tryg lun efterårssweater en kold aften”.

Historiefortæller Carsten Islington besøger Møllehavehuset 4. feb. fra 14.30-16.30 med sine virkelige og vanvittige historier fra et usædvanligt liv.

Carsten Islington

Når Carsten Islington fortæller gir man sig hen til drømmene og fantasien og overvejer et øjeblik, hvordan det mon ville have været, hvis man selv havde haft modet til at gribe en impuls – at have en så naiv og eventyrlysten tilgang til livet og verden. Alle kan være nysgerrige på tilværelsen i Nordafrika, men det er de færreste, som griber nuet, fixer en gammel kasseret motorcykel med falske nummerplader og tager afsted.

Det er også de færreste, der lader en tilfældig smuk blaffer pige låne bilen hjem til Prag, hvorefter man selv må ned for at hente den hjem igen, og ender i et sigøjnermiljø. Men det i den slags situationer eventyr opstår- både de smukke, romantiske, onde og livstruende. Carsten Islington har oplevet alle slags eventyr og er ikke bange for at udsætte sig for livet

Kom med på en oplever


Salonerne starter klokken 14.30


MEDLEMSKAB

MEDLEMSKAB


Medlemmer 40 kr pr. person (foredrag betalt via medlemskabet)

  • Ikke medlemmer 100 kr pr. person
  • Prisen inkluderer kaffe, the, et glas vin/vand og et stykke chokolade
  • Johannes Møllehave bog: Salon og salutter med billeder fra foreningens egen fotograf 100 kr
  • VI TAGER IMOD MOBILEPAY (96945) OG KONTANTER.

MØLLEHAVEHUSET
Møllehavehuset (Præsteboligen)
Bøstrupvej 39
5953 Tranekær
Langeland