KUNSTEN OG STEDET: HVORDAN FORTÆLLER MAN EN Ø?


Langelands Højskole i samarbejde med Møllehavehuset

Kurset undersøger stedets betydning. Kvaliteten i det nære er blevet fjern for mange. Globalisering, øget mobilitet og fornyede flygtningestrømme stiller nye spørgsmål om stedet, man hører til, om identitet og tilhørsforhold. Hvordan kan litteratur og kunst formidle forbindelsen mellem mening, sted og identitet?

Vi sætter kunsten i spil i uformelle og nære omgivelser på Langeland. Du vil komme til at opleve nogle inspirerende, rørende, sjove og hyggelige dage med oplevelser, samtaler, indblik og udsyn på Langeland som et sted, der kan opleves fra mange vinkler.

Kurset vil byde på forskellige kunstneriske udtryk og fortolkninger af natur og kultur, som på hver deres måde vil bidrage til din oplevelse af Langeland, som et sted fuld af nuancer, perspektiver og sanselighed.

LÆS MERE PÅ LANGELANDS HØJSKOLE HJEMMESIDE HER

 

 

2 thoughts on “KUNSTEN OG STEDET: HVORDAN FORTÆLLER MAN EN Ø?”

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.