SALON MED CECILIA VANMAN D. 16.02.2020Om – “Et arbejdsliv på iskanten” – i Møllehavehusets søndagssalon den 16.2.

Under titlen “Et arbejdsliv på iskanten” holder Cecilia Vanman, eventyrer, fotojournalist og havpattedyrbiolog foredrag i Møllehavehuset, Bøstrup Præstegård sønd. den 16.2. kl. 15-17.

Cecilia Vanman tager publikum med bag scenen på et unikt arbejdsliv som ekspeditionsleder og havpattedyr biolog ved iskanten i Arktis.

Cecilia Vanman

Vi rejser blandt andet med på en spændende filmekspedition på jagt efter hvalrosser, hvidhvaler og narhvaler ved den 76nde breddegrad i Canada, vi rejser i fodsporene på legendariske opdagelsesrejsende, igennem den mytiske Nordvestpassage, og vi møder udfordrende storme, isbjørne og overvældende natur i den arktiske ødemark.

Cecilia formidler levende og engageret, og publikum er med hele vejen, når havisen knager faretruende under flyverens landingsstel, og når stormbølgerne vælter ind over forsknings skibets stævn.

Ud over at være medlem af Kvindelige Eventyrere er Cecilia den første danske kvinde, der er blevet optaget som ’Fellow’ i Explorers Club, verdens mest prestigefyldte klub for opdagelsesrejsende og eventyrere, og hun er den første dansker, som har krydset Nordvestpassagen på tre forskellige ekspeditioner.

Alle er velkomne til det spændende foredrag i Møllehavehuset søndag d. 16.02.2020Medlemmer 40 kr pr. person (foredrag betalt via medlemskabet)

  • Ikke medlemmer 100 kr pr. person
  • Prisen inkluderer kaffe, the, et glas vin/vand og et stykke chokolade
  • Johannes Møllehave bog: Salon og salutter med billeder fra foreningens egen fotograf 100 kr
  • VI TAGER IMOD MOBILEPAY (96945) OG KONTANTER.

MØLLEHAVEHUSET
Møllehavehuset (Præsteboligen)
Bøstrupvej 39
5953 Tranekær
Langeland


Salonerne starter klokken 15.00


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.