HOTEL HESSELET

Hotel-Hesselet-logo

Hotel Hesselet i Nyborg er et af Danmarks førende kvalitets- og konferencehoteller med en unik, lys beliggenhed med vand, strand og bøgeskov lige uden for vinduerne.

Det familieejede hotel byder på en afslappet og personlig atmosfære, og mange gæster kommer igen og igen på Hesselet, som de nærmest betragter som deres “andet hjem”.

Hotel Hesselets indbydende faciliteter skaber de perfekte rammer for hverdagens forretningsmøder og konferencer, ferietidens afslapning, weekendernes storslåede fester og de forkælende wellness- og golfophold.

I gourmetkøkkenet arbejdes der med stort gastronomisk engagement, og stilen er klassisk med et moderne twist og en forkærlighed for gode, danske lokale råvarer.

Hesselet byder på flotte dobbeltværelser og store, eksklusive suiter. Indretningen spænder fra det klassiske til moderne indretning. Alle værelser har udsigt til skov eller strand, så der er noget for enhver smag.

Den centrale beliggenhed ved Nyborg på Fyn – lige midt i Danmark – gør det let og hurtigt at komme til Hotel Hesselet, og dermed er hotellet også det oplagte udgangspunkt for udflugtsmål, kultur- og naturoplevelser.

Hotel Hesselet – Ganske enkelt bedre – Besøg os på www.hotel-hesselet.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.